×
×

استاندار آذربایجان‌ شرقی مطرح کرد :
اکثر پروژه‌ها در استان تعطیل و یا در مسیر تعطیلی هستند

  • کد نوشته: 1060
  • دی ۹, ۱۴۰۰
  • 98 بازدید
  • ۰
  • دیار آذربایجان : : استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: در حال حاضر بیش از ۱۰ سد در استان به خاطر مسائل مالی بدون استفاده مانده است، این در حالی است که مسأله آب در تبریز یکی از مهم‌ترین مشکلات است و برای رفع این مسأله باید در کمتر از سه سال اقدام اساسی انجام داده و آب ارس انتقال یابد.
    اکثر پروژه‌ها در استان تعطیل و یا در مسیر تعطیلی هستند

    به گزارش دیار آذربایجان : ، عابدین خرّم در نشست صمیمی با اهالی رسانه و خبرنگاران استان، ضمن گوش فرادادن به مسائل مطرح‌ شده از سوی آنان در موضوعات مختلف، از اولویت‌ها و دغدغه‌های مدیریت ارشد استان سخن گفت و همکاری و همراهی رسانه‌ها در پیشبرد اهداف دولت و خدمت به مردم را خواستار شد.

    وی با بیان اینکه نگاه و سیاست اصلی دولت سیزدهم، کارآمدی، پاکدستی، مردم‌داری، فسادستیزی و داشتن پیوست عدالت برای تمام امور است، افزود: ثبات و رشد اقتصادی، ایجاد اشتغال مناسب، ارتقاء بهره‌وری، جذب سرمایه و ایجاد دیپلماسی منطقه‌ای و مرزی با استفاده از ظرفیت‌های کشورهای همسایه از اولویت‌های کاری این دولت است.
     
    استاندار آذربایجان‌شرقی با تأکید بر اهمیت شفاف‌سازی امور، گفت: هیچ موضوع مخفی از مردم نداریم و معتقدیم اعتماد متقابل، موجب همکاری تنگاتنگ بین دولت و مردم می‌شود و متقاعدسازی افکار عمومی نسبت به عملکردهای ملموس دولت باید انجام گیرد.
     
    خرّم ادامه داد: متقاعدسازی در گفت‌وگو و ارتباط بی‌واسطه با مردم ممکن است و باید عملکرد دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مختلف به مردم انعکاس داده شود.
     
    استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه تلی از مشکلات از گذشته باقیمانده است، یادآور شد: البته وجود این مشکلات، دلیلی برای تلاش نکردن نیست و باید سعی کنیم تا نابسامانی‌های جدی در حوزه زیرساخت‌های اقتصادی، اشتغال، سرمایه‌گذاری و رشد اقتصادی را برطرف کنیم.
     
    وی خاطرنشان کرد: دولت برای حل مشکلات و ایجاد تغییراتی که منجر به افزایش درآمد سرانه خانواده‌ها، افزایش تولید ناخالص ملی و بهره‌وری شود، برنامه‌های اساسی دارد.
     
    خرّم با اشاره به اینکه دولت برای استانداری‌ها اختیاراتی تعریف کرده تا با استفاده از ظرفیت‌های استان، مسائل و مشکلات را حل و فصل کنند، گفت: در آذربایجان‌شرقی با خروج سرمایه انسانی و مادی مواجه هستیم که برای معکوس کردن این جریان تلاش می‌کنیم؛ به‌طوریکه در عرض ۲ ماه گذشته با بیش از یکصد سرمایه‌گذار مذاکره کرده‌ایم.
     
    وی ادامه داد: بزرگترین پروژه‌های کشور توسط سرمایه‌گذاران آذربایجان‌شرقی در حال انجام است و این در حالی است که در استان خودمان در بحث سرمایه‌گذاری دچار مشکل هستیم؛ برای مثال ابرپروژه انتقال آب خلیج فارس به مرکز کشور توسط سرمایه‌گذارانی از استان ما انجام می‌شود، اما در داخل استان برای تکمیل پروژه انتقال آب ارس به تبریز با مشکل مواجهیم.
     
    خرّم تأکید کرد: باید برنامه‌های عملی برای برگشت سرمایه‌ها به استان داشته باشیم و از طرفی باید ظرفیت‌های استان را کشف کرده و در صدد حفظ و نگهداری سرمایه‌ها باشیم.
     
    استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: در حال حاضر بیش از ۱۰ سد در استان به خاطر مسائل مالی بدون استفاده مانده است، این در حالی است که مسأله آب در تبریز یکی از مهم‌ترین مشکلات است و برای رفع این مسأله باید در کمتر از سه سال اقدام اساسی انجام داده و آب ارس انتقال یابد.
     
    خرّم با اشاره به اینکه توجه به جنبه سلبی قوانین، باعث خروج سرمایه‌گذاران می‌شود، متذکر شد: مهم‌ترین اولویت مدیریت ارشد استان، تسهیل مسیر سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف صنعت، معدن، گردشگری، ترانزیت و ارتباط با کشورهای همسایه است؛ کسی که در راه نجات اقتصاد و توسعه استان قدم بر می‌دارد مستحق تکریم و منت است.
     
    وی با اشاره به اینکه اکثر پروژه‌ها در استان تعطیل و یا در مسیر تعطیلی هستند، اذعان داشت: باید ضمن حذف موانع پیشروی سرمایه‌گذاران، ظرفیت‌های استان را به‌طور شفاف و تخصصی معرفی کنیم تا شاهد تحقق رشد اقتصادی ۸ درصد که توسط دولت هدف‌گذاری شده است، باشیم.
     
    خرّم با بیان اینکه آذربایجان‌شرقی در بخش انرژی هم مشکل اساسی دارد، ابراز کرد: بزرگترین مشکلات استان ناشی از کمبود منابع و زیرساخت‌های انرژی است و در صورتی که نتوانیم این مشکل را حل کنیم، نمی‌توانیم ادعای حل مشکلات دیگر را داشته باشیم؛ باید تا چهار سال آینده حداقل ۱۰۰۰ مگاوات برق در استان تولید کنیم.
     
    استاندار آذربایجا‌ن‌شرقی با تأکید بر اینکه باید اکوسیستم فناوری در استان شکل بگیرد، گفت: در حال حاضر پارک علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان را داریم که متأسفانه ایده‌های آنها تبدیل به محصول و ثروت نمی‌شود که این ناشی از عدم وجود کارخانه نوآوری در استان است.
     
    وی تصریح کرد: راه‌اندازی این کارخانه یکی از اولویت‌های اصلی مدیریت ارشد استان است تا از رهگذر آن بتوانیم فناوران و مبتکران را با حوزه صنعت و تولید ارتباط دهیم.
     
    خرّم در ادامه با اشاره به اینکه در بخش صنعت، با مشکل نیروی کار مواجهیم، ادامه داد: متأسفانه فرهنگ جامعه، اشتغال پایدار را تنها در استخدام دولتی می‌بیند که این فرهنگ باید تغییر یابد و جامعه به این باور برسد که برای شکوفایی استان و افزایش رفاه و آسایش مردم، باید به بخش صنعت و تولید اهمیت بدهیم.
     
    وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی ما آلودگی هوای تبریز است، افزود: بعضی اقدامات کوتاه‌مدت و بلندمدت برای حل این مشکل در حال اجراست و تلاش می‌کنیم تا حد امکان آلودگی هوای تبریز را کاهش دهیم.
     
    خرّم با اشاره اینکه ورزش، اصلی‌ترین مؤلفه شور و نشاط در جامعه است، خاطرنشان کرد: وضعیت ورزش استان قابل قبول نیست و یکی از دغدغه‌های من بهبود وضعیت موجود است تا در صحنه‌های قهرمانی، آسیایی و جهانی سهم داشته باشیم.
     
    استاندار آذربایجان‌شرقی همچنین به تغییرات مدیریتی در استان اشاره کرد و با بیان اینکه مخالف تغییرات اتوبوسی مدیران هستم، افزود: برای تحقق رشد اقتصادی و تغییرات اساسی در استان باید تغییراتی در حوزه مدیریتی داشته باشیم، اما اگر فردی در کارش موفق باشد نیازی به تغییر نیست، به شرطی که گفتمان این دولت را قبول کند و پای کار این دولت باشد.
     
    وی همچنین در پاسخ به سوالات و مشکلات خبرنگاران، با تاکید بر اینکه خبرنگاران از انتقاد سازنده دست نکشند، اما از تخریب ناجوانمردانه پرهیز کنند، متذکر شد: دلیلی وجود ندارد که از خبرنگار شکایت شود؛ مگر در مواقعی که رسانه‌ای بدون سند در جهت تشویش اذهان عمومی علیه نظام اقدام کند.
     
    استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه مسوولان باید پاسخگو باشند، افزود: خبرنگاران با اطلاعات کارشناسی‌شده از مسوولان سوال بپرسند و مسوولان هم باید جوابگوی مطبوعات و رسانه‌ها باشند.
     
    استاندار آذربایجان‌شرقی همچنین در خصوص پوشش به‌موقع اخبار مربوط به حوادث و بلایای طبیعی، گفت: باید سازوکاری تعیین شود تا خبرنگاران استان در مواقع بحران با سهولت امکان ورود داشته باشند و اخبار دسته اول از رسانه‌های استان منتشر شود.
     
    وی در خصوص تأمین مسکن خبرنگاران نیز از آنان خواست تا در نهضت مسکن ملی ثبت‌نام کنند و قول مساعد داد تا در مورد مشکلات مسکن و بیمه اهالی رسانه اقدامات عملی انجام شود.
     
    پیش از سخنان استاندار آذربایجان‌شرقی، مدیرکل روابط عمومی استانداری هم نگاه دولت سیزدهم به فضای رسانه‌ای را برگرفته از نگاه رهبری انقلاب دانست و گفت: دولت رسانه‌ها را در مسیر پیشبرد اهداف خود و خدمت به مردم، کمک‌کننده می‌داند.
     
    رامین نظامی‌خواه گفت: خبرنگاران استان در هر فرصتی که به دست آورده‌اند، تنها مشکلات خود را مطرح نکرده‌اند و به مسائل و مشکلات مردم هم پرداخته‌اند و دغدغه آنها توسعه و پیشرفت و آبادانی استان بوده است.
     
    وی افزود: تلاش ما در اداره‌کل روابط عمومی استانداری این است که حتماً نشست‌های هم‌اندیشی با مدیران ارشد استان به صورت مستمر برگزار شود و مسوولان استانداری هم همواره خود را در ارتباط با رسانه‌ها مسوولیت‌پذیر می‌دانند.

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *