×
×

لزوم تعامل دستگاه‌های خدمات‌رسان برای ساماندهی بافت کم‌برخوردار تبریز

  • کد نوشته: 9611
  • آذر ۱۴, ۱۴۰۳
  • 11 بازدید
  • ۰
  • سرپرست شهرداری منطقه ۱۰ تبریز بر لزوم تسریع همکاری تمامی ارگان ها با شهرداری برای ساماندهی بافت کم برخوردار و حاشیه نشین تاکید کرد.

    لزوم تعامل دستگاه‌های خدمات‌رسان برای ساماندهی بافت کم‌برخوردار تبریز

    به گزارش شهریار، در راستای حل مشکلات پروژه باز آفرینی شهری و ساماندهی بافت پر خطر و حاشیه نشین جلسه‌ای با حضور سربازرسی ویژه شهرداری اداره کل بازرسی منطقه ۵ شمالغرب کشور، مسئول ستاد بازآفرینی اداره راه شهرسازی،  مدیر کل اداره کل شهرسازی شهرداری تبریز، مدیران ارشد میراث فرهنگی و شهرسازی شهرداری تبریز، سعید مطلبی سرپرست شهرداری منطقه ۱۰ و معاونان منطقه، موضوع تعیین تکلیف اراضی ملی و فاقد سند در مسیرگشایی شهید آل هاشم ، احیا بافتهای تاریخی حیدرتکیه سی، گلزار شهدای ستارخان و پروژه ساماندهی حاشیه نشینی اسدگلی مورد بررسی قرار گرفت.

     مطلّبی در این جلسه اظهار کرد: شهرداری منطقه ۱۰ بر اساس برنامه‌های تعیین شده جهت رفع معضلات اساسی در مناطق کم برخوردار و رفاه حال شهروندان ساکن در این مناطق، کمر همت بسته تا با برنامه‌ریزی و توان مضاعف تملک و آزادسازی مکان های واقع در پروژه بازآفرینی شهری و ساماندهی بافت‌های ناکارآمد و حاشیه‌نشین شهر را به صورت ضربتی و با قدرت اجرا کند.

    وی افزود: تمامی ارگان‌ها، ادارات و سازمان‌ها باید در کنار شهرداری با تمام توان حاضر شوند و همکاری‌های لازم را در خصوص مسیرگشایی و ساماندهی بافت حاشیه نشین انجام دهند.

    وی در خصوص احیا بافت تاریخی حیدر تکیه سی نیز تصریح کرد: این بافت‌ها میراث کهن شهر ما را در خود دارد و رسیدگی نکردن به آنها و انجام ندادن اقدامی مؤثر به منظور احیای اینگونه بافت‌ها موجب می شود منابع ارزشمند تاریخی، اجتماعی، فرهنگی و کالبدی شهرها از بین برود و چهره شهر نیز نازیبا و مخدوش باشد، در این راستا شهرداری منطقه ۱۰ جهت رفع مشکلات و معضلات اجتماعی و ترافیکی این منطقه قدمهای موثری برداشته و به بهسازی و توسعه بافت‌های تاریخی تبریز توجه جدی دارد.

    در این جلسه که به منظور بررسی پروژه‌های بازآفرینی شهری تشکیل شده بود، به چالش‌های موجود در تملک ۳۵ ملک باقیمانده در مسیرگشایی شهید آل هاشم نیز پرداخته شد.

     یکی از مشکلات اصلی که در این جلسه مطرح شد، عدم همکاری ادارات مربوطه در تأمین زیرساخت‌های لازم برای پیشبرد پروژه مذکور بود که روند اجرای آن را با سختی مواجه کرده است.

    در ادامه جلسه حاضران ضمن بازدید از پروژه های بازآفرینی شهری این منطقه از جمله طرح نجات تبریز، ساماندهی حاشیه نشینی اسدگلی و بافت تاریخی حیدر تکیه سی بر لزوم همکاری و هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌های مختلف تأکید کردند تا بتوان هرچه سریع‌تر موانع موجود را برطرف کرده و پروژه های مذکور را به مراحل اجرایی نزدیک‌تر کرد.

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *